Arhiva po godinama:

Bistrički zvukolik

4. festival, međunarodno mješovito natjecanje glazbenika (solista i komornih sastava), koncerti i radionice
Od 4. do 7. svibnja 2017. (četvrtak, petak, subota i nedjelja) u Mariji Bistrici

Željka Vojvoda, prof. - službeni korepetitor / klavirska pratnja za Bistrički ZVUKOLIK 2015.

.

- Natjecatelji koji trebaju službenu klavirsku pratnju moraju to naznačiti u prijavi.
- Uz kotizaciju za natjecanje od 400 kn, službena klavirska pratnja dodatno se plaća 200 kn odmah prilikom prijave.
- Organizator se obvezuje svim natjecateljima koji zatraže službenu klavirsku pratnju osigurati jednu probu i nastup s korepetitorom. Sve dodatne probe natjecatelji sami dogovaraju s korepetitorom.
- Natjecatelji koji trebaju službenu klavirsku pratnju trebaju što prije kontaktirati korepetitora i poslati mu note.

Kontakt:

+ 385 98 970 38 77
zvojvoda@gmail.com

.

.

Željka Vojvoda, prof. završila je Glazbenu školu Pavla Markovca i VII gimnaziju u Zagrebu, te diplomirala klavir s odličnim uspjehom 2005. na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Ante Milića.

Još od studija intenzivno se bavi komornom glazbom i korepeticijom i usavršava se na klavirskim seminarima te seminarima komorne glazbe i dirigiranja. Kao korepetitor surađivala je s dirigentima Oliverom Gilmoreom na operi Cosi fan tutte na Dubrovačkim ljetnim igrama 2013., Miranom Vaupotićem i orkestrom Luganske filharmonije u Ukrajini 2011. i 2010., Tonćijem Bilićem i zborom HRT 2008, Puhačkim orkestrom Hrvatske Vojske pod ravnanjem Tomislava Fačinija 2005 i 2004, te brojnim drugim zborovima i solistima.

Bila je službeni korepetitor tamburaškog odjela Glazbene škole Alberta Štrige u Križevcima (2004-2005), gudačkog odjela Glazbene škole Vatroslava Lisinskog (2005 i 2006), te tamburaškog, puhačkog i pjevačkog odjela u Glazbenoj školi Zlatka Balokovića (od 2006).

Pratila je brojne soliste na seminarima i natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu te nastupala u Italiji, Sloveniji, Srbiji, Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Ukrajini i Rusiji.

2011. snimila je Klavirski koncert talijanskog skladatelja Roberta di Marina sa Ruskim Simfonijskim orkestrom Prokofjev u Moskvi. CD „Elegija“ izdao je Classic Concert records u Salzburgu.

Članica je ženske klape "Dišpet" koja je osvojila brojne nagrade i priznanja za svoj rad, te izdala dosad 4 samostalna nosača zvuka: „Tri kralja hodijahu“(2013), „Svakome na voju“ (2010), „Rusulica“(2006) „ i „Za dišpet“(2003).