Arhiva po godinama:

Bistrički zvukolik

4. festival, međunarodno mješovito natjecanje glazbenika (solista i komornih sastava), koncerti i radionice
Od 4. do 7. svibnja 2017. (četvrtak, petak, subota i nedjelja) u Mariji Bistrici

Rezultati

  • Molimo sve "zlatne" natjecatelje da na bistricki.zvukolik@gmail.com pošalju svoje: podatke (ime, prezime, adresa, OIB, IBAN žiro računa, banka) kako bismo im mogli uplatiti novčanu nagradu. Isplate se mogu vršiti samo na žiro račun nagrađenoga, a nikako na račun njegovih roditelja ili staratelja. Cijelu isplatu nagrade za komorni sastav vršimo na račun samo jednog člana tog sastava. Podatke pošaljite najkasnije do 7. 6. 2017. jer vam u suprotnom nećemo isplatiti nagradu.
  • Stavite pokazivač miša na crvene ocjene i vidjet ćete komentare Ocjenjivačkog suda. One ocjene koje nisu crvene na njima suci nisu napisali komentar.
  • Član Ocjenjivačkog suda ne smije ocjenjivati natjecatelja kojeg podučava ili ako je s njim u srodstvu, niti ostale natjecatelje u toj kategoriji. (3. 6. izvadak iz pravilnika)
  • Rezultate za prelazak u viši krug natjecanja objavljujemo na našoj mrežnoj stranici u rubrici "Rezultati" odmah nakon što svi članovi Ocjenjivačkog suda "zaključaju" svoje ocjene na "Bodokliku", obično se radi o nekih 15-ak min. po završetku te kategorije. Završne rezultate uvijek tajimo do trenutka kada je prema satnici predviđeno svečano proglašenje pobjednika i koncert zlatnih natjecatelja. Znamo da se natjecateljima, njihovim mentorima i rodbini uvijek jako žuri kući odmah nakon njihovog nastupa, ali je nama kao organizatorima jako stalo do toga da na proglašenju pobjednika i koncertu zlatnih natjecatelja imamo punu dvoranu, jer tada dolaze uzvanici iz županije, općine, škole itd., pa preko medija odlazi ljepša slika u javnost te tako lakše pronalazimo sponzore koji nam pomažu da održimo kvalitetu Zvukolika na što višoj razini. Dakle, nemojte misliti da su nam sponzori važniji nego natjecatelji, upravo obrnuto, sponzore tražimo da bi natjecatelji imali što bolje natjecanje, a mi ionako radimo sve volonterski iz čistog entuzijazma i ljubavi prema muzici. Hvala na razumijevanju. 
  • Diplome natjecateljima te priznanja mentorima i korepetitorima ne šaljemo poštom, nego ćemo ih objaviti u PDF-u  ovdje na našoj mrežnoj stranici kada ih dizajner napravi, kao i prošlih godina (pogledajte 2016. i 2015.).