Arhiva po godinama:

Bistrički zvukolik

5. festival, međunarodno mješovito natjecanje glazbenika (solista i komornih sastava), koncerti i radionice
Od 3. do 6. svibnja 2018. (četvrtak, petak, subota i nedjelja) u Mariji Bistrici

Pravila korištenja

Poštovani posjetitelju!

Izuzetno nam je drago što ste pristupili službenim stranicama BISTRIČKOG ZVUKOLIKA - mješovitog međunarodnog natjecanja svih instrumenata međusobno u tri kruga. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica to činite na vlastitu odgovornost te udruga "Svesvir" ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri te služi isključivo u svrhu informiranja. Udruga "Svesvir" ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju.

Udruga "Svesvir" zadržava sva prava da prema vlastitom sudu u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti, nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica.

Svi sadržaji smiju se kopirati isključivo za dobronamjernu osobnu upotrebu i nekomercijalne svrhe. Za svako objavljivanje, prenošenje ili javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje udruge "Svesvir".

Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje te mijenjanje dijelova sadržaja, kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.